Hoe Huawei draadloze modems te gebruiken via de Wi-Fi-app

Een draadloze modem is de beste optie om de computer en andere compatibele apparaten aan te sluiten op het wifi-internet zonder de ondersteuning van een fysieke verbinding. Huawei is een bekende multinationale telecommunicatiedienstverlener die zijn draadloze modems produceert. Met de ondersteuning van het Huawei service center Nederland helpen we u op de volgende manieren met de stappen om de draadloze modems te verbinden met de mobiele Wi-Fi-app. Ten eerste door installatie en ten tweede door de methode op een praktisch niveau te gebruiken.

Methode 1: Huawei installeren op mobiel
• Bezoek eerst de app store van uw apparaat en download en installeer de Huawei WI-FI app. Anders kunt u het ook downloaden van de website.
• Verbind nu, onder het instellingengedeelte, de mobiele Wi-Fi-verbinding vanaf de Huawei-modem.
• Start vervolgens de instellingen en klik om het Wi-Fi-netwerk te openen.

Methode 2: implementatie van de applicatie
• In eerste instantie moet u de app starten. Controleer vervolgens onder het volumegedeelte van het startscherm de totale bandbreedte van het verbruikte volume. Hiervoor moet je op de volumeknop tikken om de geschiedenis van het gebruik te bekijken. Bovendien kunt u ook op de knop "totaal" klikken om het rapport over de totale bandbreedte te filteren.
• Vervolgens kunt u onder het batterijgedeelte van het startscherm de status van het stroomverbruik bekijken. Dit geeft u het idee wanneer u het apparaat moet opladen. Tik op de batterijknop om andere vergelijkbare instellingen te zien. Bovendien kunt u de aan / uit-knop of de WLAN-afmelding in- of uitschakelen.
• Om een ​​succesvolle diagnose uit te voeren, tikt u op het pictogram "meer functies" en gaat u verder door op de diagnose te klikken. Het controleert op uw netwerksysteem en toegangsmodus, SIM-kaart of vergrendelingsstatus, Auto-uit / aan tijd van Wi-Fi, Roaming of netwerkstatus.
• Klik onder hetzelfde pictogram op "gebruikersbeheer" in het linkerdeelvenster. Aan de rechterkant van het scherm kunt u de met wifi verbonden gebruikers bekijken. In deze lijst kunt u een gebruiker of apparaat blokkeren om toegang te krijgen tot het Wi-Fi-netwerk.
• Nadat u op de optie SMS verzenden hebt getikt, onder een vergelijkbaar pictogram in kwestie. U hoeft alleen maar op het ontvangen bericht te tikken en de app te verlaten na het kiezen van de antwoordoptie.

De bovenstaande stappen voor probleemoplossing in combinatie met de bekwame expertise van het reparatiecentrum van Huawei, de gekwalificeerde ingenieurs zijn er om op de best mogelijke manier de ultieme oplossingen onder één dak te bieden. Bovendien zijn ze ook 24 * 7 beschikbaar en kunt u altijd en overal ter wereld contact met ze opnemen.

Comments

Popular posts from this blog

Tietää lyhyesti, miten voit ottaa yhteyttä Microsoftiin

Joitakin pikavaiheita yhteydenpitoon Microsoftiin – kuvaus