Tietää lyhyesti, miten voit ottaa yhteyttä Microsoftiin

Microsoft on Applen ja Amazonin jälkeen kolmanneksi suurin ohjelmistoyritys. Se on erikoistunut maailmanlaajuisesti käytettävien atk-ohjelmistojen kehittämiseen, valmistukseen, tarjoamiseen ja myyntiin. Ohjelmistosta on hyötyä myös tietokeskuksille, koska se on varustettu maailmanluokan liiketoimintaanalyysityökaluilla, jotta se voi tarjota yrityksille hallinnollista tukea suurten yritysverkkojen ja -palveluiden ylläpidossa. Se on yksi kaikista liikesarjoista, mukaan lukien Ms excel, Word, PowerPoint ja muut vastaavat sovellukset. Huolimatta siitä, kuinka täydellinen tuotemerkki on, se on kuitenkin alttiita häiriöille.

Käyttäjät kohtaavat usein ongelmia, kuten vaikeudet Ms-tilin perustamisessa, sovellukset, jotka eivät vastaa tai eivät toimi oikein, salasanan palautus, käytäntöjen tilauksiin liittyvät asiat. Käsiteltävien ongelmien ratkaisemiseksi sinun on otettava Microsoft asiakaspalvelu puhelinnumero asiakaspalveluun, ja sillä on useita kanavia, joiden avulla voit saavuttaa tämän. Tässä keskustellaan ensisijaisesti kahdesta kanavasta, joista toinen on sähköposti ja toinen online-chat.

Tapa 1: sähköpostin käyttö
• Ensin sinun on luonnostettava virallinen kirje Microsoftille, jossa kuvataan ongelma laajasti. Ole hyvin kuvaava siitä. Kuten jos uusi asennus tai tuote on ongelman perimmäinen syy tai jos sillä on erityisiä olosuhteita.
• Varmista, että syötit asiaankuuluvat tiedot, kuten mallinumero ja valmistajan takuutiedot, jotka löydät alkuperäispakkauksesta. Tiedot voivat vaihdella käytössä olevan version tai ohjelman mukaan.
• Korosta yhteystietosi, jotta teknikko voi ottaa sinuun yhteyttä kaikenlaista selvitystä varten. Näytä haluamasi yhteystapa joko puhelimitse tai chatin kautta.

 Tapa 2: ota yhteyttä online-chatin kautta
• Napsauta avaa Microsoftin online-verkkoportaali. Varmista, että chat-ponnahdusikkunat ovat käytössä.
• Keskusteluistunto yritetään aluksi esitellä sinulle jonkinlainen virtuaalinen avustusohjelma verkossa. Se auttaa sinua selaamaan parhaan käytettävissä olevan online-sisällön vianetsintäresursseina.
• Voit myös ottaa yhteyden elävään edustajaan, jos sitä pyydetään. Sinulla on mahdollisuus keskustella live-tilassa ja antaa yksityiskohtia, jotka olisivat hyödyllisiä ongelman ratkaisemiseksi.

Lisäksi voit ottaa yhteyttä Microsoftiin puhelimitse; sillä on oma asiakastukinumero, joka toimii aukioloaikoina. Henkilökunta on erittäin kohtelias ja ammattitaitoinen tarjoamaan sinulle parhaat ratkaisut avoimimmalla ja aikataulullisimmalla tavalla.
Original blog source 

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Huawei draadloze modems te gebruiken via de Wi-Fi-app

Joitakin pikavaiheita yhteydenpitoon Microsoftiin – kuvaus